Ενημερωτική εκστρατεία της ΕΕ για την προστασία δεδομένων

Ημερομηνία

Η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της ΕΕ πραγματοποιεί μέχρι τις 13/11 ενημερωτική εκστρατεία στα MKΔ για την προστασία δεδομένων.

 

Φωτογραφία: Πάρε τον έλεγχο της ψηφιακής σου ζωής!

 

Χάρη στους κανόνες της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων, μπορείς να ανακαλύψεις τα στοιχεία που οι εταιρείες διατηρούν σχετικά με σένα. Πάρε τον έλεγχο της ψηφιακής σου ζωής!

Μάθε πώς: https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights/how-can-i-access-my-personal-data-held-company-organisation_el.

 

Φωτογραφία: δικαίωμα στη λήθη

 

Οι κανόνες της ΕΕ για το διαδίκτυο μάς δίνουν τον έλεγχο των προσωπικών μας δεδομένων. Το δικαίωμα στη λήθη σημαίνει ότι μπορούμε να ζητάμε από τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών να διαγράφουν τα στοιχεία που διατηρούν σχετικά με μας.

Μάθε πώς: https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights/can-i-ask-company-delete-my-personal-data_el.

Ερωτήσεις/Απαντήσεις για τον ΓΚΠΔ είναι διαθέσιμες στο https://commission.europa.eu/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens_en.

 

 

 

 

Φωτογραφία: Πάρε τον έλεγχο της ψηφιακής σου ζωής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: δικαίωμα στη λήθη

 

Χάρη στους κανόνες της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων, μπορείς να ανακαλύψεις τα στοιχεία που οι εταιρείες διατηρούν σχετικά με σένα. Πάρε τον έλεγχο της ψηφιακής σου ζωής! Μάθε πώς εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι κανόνες της ΕΕ για το διαδίκτυο μάς δίνουν τον έλεγχο των προσωπικών μας δεδομένων. Το δικαίωμα στη λήθη σημαίνει ότι μπορούμε να ζητάμε από τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών να διαγράφουν τα στοιχεία που διατηρούν σχετικά με μας. Μάθε πώς εδώ.

 

Ερωτήσεις/Απαντήσεις για τον ΓΚΠΔ είναι διαθέσιμες εδώ.

Λεωφ. Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα
Τ: 210 6475 655 • E: info@dpa.gr • www.dpa.gr